Menu
Количка

Доставка и плащане

Максимално кратък срок за обработка и изпращане! Наш приоритет е да получите поръчката си възможно най-бързо.

Всички налични стоки в онлайн магазин www.nikomotor.com се изпращат още на същия ден, в случай че получим поръчката ви преди 16:30ч. и успеем да се свържем с вас за потвърждаване също преди 16:30ч.

Срок, начин и условия за обработка, изпращане и доставка на поръчки, направени на www.nikomotor.com

Срокът за доставка се определя от графика за обслужване на куриерската фирма, с която пътува вашата пратка. В повечето случаи получавате поръчаните от вас артикули на следващия работен ден!

Политика на “Нико Мотор“ЕООД е преди изпращане на всяка поръчка, направена през онлайн магазин www.nikomotor.com , наш служител да се свърже с потребителя, който я е заявил за изпращане, по телефона за потвърждаването й.

Имайте в предвид, че поръчката ви няма да бъде изпратена преди да се свържем с вас, за да я потвърдите.

За поръчки направени след 16:30 ще се свържем с вас на следващия ден.

Процедурата е необходима:

  • - за да можем да съдействаме чрез опита и познанията си при избора на размер, когато става въпрос за екипировка и протектори, тъй като продуктите са специфични;

  • - за да може да уточним всички детайли при поръчка на артикули с приложение( резервни части и аксесоари според различните модели мотоциклети);

  • - за да може по най-бърз и удобен начин да направите промени, ако желаете;

  • - за да бъдат избегнати неколкократни връщания и цялостно забавяне получаването на желаните от вас артикули;

В никакъв случай няма да ви отнемаме излишно време и да повтаряме информация, която вече сте попълнили при изпращане на вашата поръчка!

“Нико Мотор“ЕООД извършва доставката на поръчаните през онлайн магазина www.nikomotor.com артикули чрез куриерска фирма SPEEDY (Спиди) или ECONT (Еконт) – до офис на куриерската фирма или до посочен адрес, според предпочитанията на потребителя.

За допълнителна информация относно адреси на офисите и график на обслужване на куриерските фирми може да погледнете на сайтовете на Еконт и Спиди

Поръчаните през онлайн магазина артикули са без опция „Преглед и тест“. Такава би могло да бъде допълнително уговорена за всяка отделна поръчка.

При получаване на поръчката си, потребителят е длъжен да провери състоянието на съдържанието на пратката, основавайки се на правото, което му дава услугата „Обявена стойност“. В случай на неизправности или повреди, негово задължение е да уведоми куриерската фирма и подателя (в случая „Нико Мотор“ЕООД). В случай че заплати дължимата сума и положи подпис в документите за доставка, то той дава изрично съгласие че съдържанието на пратката е невредимо и в изправност.

„Нико Мотор“ЕООД не носи отговорност, в случай че потребителят не е проверил цялостта на пратката в присъствието на куриера и в последствие се установи, че тя е нарушена.

Информация за наличност

Информация за наличност може да откриете в страницата на всеки един артикул.

Под заглавието на артикула, неосредствено до неговия код виждате „Наличност“.

В случай че срещу „Наличност“ е указано „Да“, то артикулът е наличен при нас и готов за изпращане.

В случай че срещу „Наличност“ е указано „Не“, то артикулът е изчерпан в момента и не може да гарантираме срок на доставка. Ако проявявате интерес към артикул, който не е в наличност, винаги може да свържете с нас за допълнителна информация по телефон+359(0)888451875

Цени за доставка

1.Цената за доставка е фиксирана и е на стойност 5.00лв с ДДС* за всички артикули и пратки с изключение на външни гуми.

2.За външни гуми стойността на фиксираната доставка е 5.00лв с вкл.ДДС за 1бр гума*. При добавена втора гума в поръчката се начисляват допълнителни 5.00лв с вкл.ДДС за доставка .

* Допълнителни услуги като точен час на доставка и доставка до адрес в събота са на стойност 2.45лв с вкл.ДДС и се заплащат от потребителя на куриерската фирма във всеки един случай.

Поръчки, изпратени до офис, ще бъдат задържани в офиса на куриера не по-дълго от 7 /седем/ дни. След изтичане на този срок, „ Нико Мотор“ ЕООД има правото да анулира поръчката без да уведомява изрично потребителя.

За поръчки заявени за доставка до адрес, потребителят е длъжен да осигури достъп и възможност за приемане на поръчката. В случай, че потребителят не е намерен на посочения адрес, „ Нико Мотор“ ЕООД запазва правото си да анулира поръчката или да я остави в най-близкия офис на куриера, като стоката ще остане в офиса, не по-дълго от 7/седем/ дни, след което поръчката се счита за анулирана, а стоката се връща на подателя (в случая „Нико Мотор“ ЕООД).

Всички посочени условия, срокове и цени за доставка са валидни само за доставки на територията на Република България.

„Нико Мотор“ ЕООД не носи отговорност за възникнали забавяния по вина на куриерската фирма.

 си запазва правото да прави промени в условията и цените за доставка в онлайн магазин www.nikomotor.com

С условия за връщане и замяна може да се запознаете ТУК

С начини на плащане може да се запознаете ТУК

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ 

Поръчаните чрез онлайн магазина www.nikomotor.com артикули, могат да бъдат заплатени по следните начини:

- с наложен платеж - при получаване на пратката стойността на поръчката и всички дължими допълнителни разходи се заплащат на куриера;

- по банков път - кредитен превод по сметка:

IBAN: BG26UBBS80021059361040
титуляр: „Нико Мотор“ ЕООД
банка: Алианц Банк България
BIC/SWIFT/банков код: UBBSBGSF 

Основание за плащане: номер на поръчка или номер на фактура

В случай на заплащане по банков път, за начало на заявката се приема потвърждението за извършен банков превод.

При плащане по банков път, потребителят заплаща само стойността на продуктите. Стойността на доставката се заплаща отделно при самата доставка.

Този сайт използва бисквитки, за да предложи на потребителите по-добър начин за пазаруване. С ползването на страницата ние приемаме, че се съгласявате.